Я не я і хата не моя: Ставицький прокоментував акцію із палінням шин

Я не я і хата не моя: Ставицький прокоментував акцію із палінням шин

Укрінформ
Розшукуваний екс-міністр часів Януковича Едуард Ставицький стверджує, що будинок у Києві, біля якого у суботу підпалили шини, йому не належить. 

Про це він заявив у коментарі 112.ua

"Ніколи мені не належав (будинок. – Ред). Є відкриті реєстри, кожен може зайти і подивитися, кому що належить", – сказав він, додавши, що доручив своїм адвокатам під'їхати на місце і з'ясувати ситуацію, оскільки дуже переймається "через інсинуацію довкола свого прізвища".

Ставицький стверджує, що про акцію з палінням покришок дізнався з інтернету. За його словами, людина, яка проживає за цією адресою, написала заяву до поліції, і вже порушено кримінальне провадження.

Читайте також: У Києві під будинком екс-міністра часів Януковича палили шини

Також він підкреслив, що ні від кого не ховається, а офіційно проживає в Ізраїлі.

"Я не раз уже говорив про те, що я громадянин Ізраїлю. Більше того, я надав ГПУ, суду, дав всі свої персональні дані та попросив відповідні органи і структури не робити інсинуації про те, що я втікач, що я ховаюся. Я ніде не ховаюся, я зазнавав і зазнаю шантажу з боку різних осіб", – заявив екс-міністр.

Нагадаємо, 16 грудня у ЗМІ з'явилася інформація, що в Києві біля будинку екс-міністра енергетики України Едуарда Ставицького підпалили шини і обмалювали стіни будівлі та паркан.

Як відомо, 24 березня 2014 року Генпрокуратура України оголосила Ставицького в розшук.

Він підозрюється в розкраданні коштів в особливо великому розмірі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-