Гройсман про антикорупційний суд: Уряд підтримує ініціативу Президента�

Гройсман про антикорупційний суд: Уряд підтримує ініціативу Президента

Укрінформ
Кабінет міністрів підтримує ініціативу Президента Петра Порошенка щодо необхідності створення нового законопроекту про антикорупційний суд в Україні.

Про це сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спільного брифінгу з Верховним представником ЄС у закордонних справах та політиці безпеки Федерікою Могеріні у Брюсселі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З приводу ініціативи Президента України щодо швидкого внесення в парламент України нового закону про створення антикорупційного суду в Україні, - всіляко вітається урядом і мною як прем'єр-міністром. Ми, звісно, всіляко будемо підтримувати прийняття цього рішення для того, щоб в Україні з 2018 року запрацював новий антикорупційний суд. Це буде сильний крок на шляху боротьби з корупцією", - сказав Гройсман.

Читайте також: Порошенко заявив, що не допустить дискредитації антикорупційних органів

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко наполягає на підготовці Верховною Радою проекту закону про Вищий антикорупційний суд. Глава держави підкреслив, що внесе у парламент свій варіант цього законопроекту, якщо депутати до початку наступного тижня не запропонують такий документ.

Президент також звернувся до народних депутатів із проханням зняти з порядку денного старий законопроект «Про антикорупційні суди», як це рекомендувала Венеціанська комісія, і відкрити простір для розгляду нового проекту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-