Луценко анонсував нові викриття агентів Кремля в українській політиці

Луценко анонсував нові викриття агентів Кремля в українській політиці

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що до кремлівського плану розхитування ситуації в Києві “Русская зима” причетні, крім Міхеїла Саакашвілі, інші відомі українські політики, й пообіцяв згодом назвати їхні імена.

Про це він розповів на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Думаю, що Службі безпеки України треба дякувати, у першу чергу, за спокій на вулицях Києва і нейтралізацію московського плану “Русскої зими” у Києві. Хочу підкреслити, що це лише одна частина цього плану. Можу сьогодні проанонсувати, що далі буде - інші відомі на всю країну українські політики також ув'язалися в ще більш небезпечні ігри і ми обов’язково доповімо суспільству і про них у той час, коли це буде вигідно слідству”, - зазначив Луценко.

Читайте також: Саакашвілі отримав півмільйона доларів від Курченка - глава ГПУ

Водночас Генпрокурор додав, що за гроші Януковича і Курченка планувалося захоплення Верховної Ради, у тому числі й з використанням зброї, яка була виявлена працівниками СБУ, та “занесення туди (у парламент — ред.) Саакашвілі”.

При цьому він запевнив, що українським спецслужбам вдалося усунути небезпеку розвитку силового сценарію і пролиття крові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-