Мораторій на продаж землі: профільний комітет узгодить законопроекти завтра

Мораторій на продаж землі: профільний комітет узгодить законопроекти завтра

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій запропонує у четвер включити до порядку денного сесії узгоджений профільним парламентським комітетом законопроект про мораторій на продаж землі. 

Про це він заявив 4 грудня під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Жодна фракція в українському парламенті не заперечує проти продовження мораторію. Коли попередній раз законопроект ставився на порядку денному, більшість його проголосували... З того моменту, коли комітет запропонує узгоджений законопроект, він невідкладно буде запропонований до включення до порядку денного сесії", - зазначив спікер. 

При цьому, звертаючись до заступника голови Комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин Олександра Бакуменка, Парубій попросив розглянути запропоновані фракціями закопроекти про продовження мораторію на продаж землі до четверга на засіданні комітету. 

Читайте також: На Погоджувальній раді посварилися через продовження мораторію на продаж земель

"Я прошу вас завтра поставити на комітеті у порядок денний всі питання, які стосуються мораторію, і той законопроект, який буде підтриманий комітетом, у четвер я запропоную включити у порядок денний сесії і узгодження", - сказав Парубій. 

Бакуменко зазначив, що запропонує профільному комітету розглянути відповідні варіанти законопроекту першими питаннями на засіданні 5 грудня. 

"За нашим розкладом на четвер - п'ять законів по мораторію, які подали практично всі фракції. Всі вони включені в порядок денний (засідання комітету. - Ред.)... Але при розгляді порядку денного я скажу на комітеті, що треба розглянути у вівторок першими питання по мораторію. Якщо комітет це підтримає, то ми так і розглянемо", - сказав Бакуменко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-