Європі втомлюватися треба від Росії, а не України - Климпуш-Цинцадзе

Європі втомлюватися треба від Росії, а не України - Климпуш-Цинцадзе

Відео
Укрінформ
У Європі є втома від зусиль щодо припинення російської агресії.

Про це в інтерв'ю "5 каналу" зазначила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Я переконана, що втома є, насамперед, від певної такої немочі з боку тих зусиль, які протягом цих років робилися Європейським Союзом, зокрема, щодо протидії російській агресії проти України, ну, на їхню думку. Це ми знаємо, що ми маємо менше втрат, ми пам'ятаємо Дебальцеве, як це було страшно, в яких кількостях гинули наші хлопці, і якщо нам вдається хоча б одне людське життя зберегти, то ми від того щасливі", - сказала вона.

Читайте також: Росія боїться європейських цінностей - депутат Європарламенту

За словами віце-прем'єра, окремі політичні партії в ЄС активно роздмухують питання тих фінансових втрат, які вони мають через продовження санкцій проти РФ.

“Для європейців дедалі більше в деяких країнах, деякими окремими політичними силами активно роздмухується питання тих фінансових втрат, які вони мають в зв'язку з тим, що продовжуються санкції і ось вони нічого не дають. Як на мене, то є така певна, знаєте, маніпуляція, тому що втомлюватися потрібно було би від Росії", - зауважила Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-