Парубій сказав, що перетворить Причорномор'я на зону миру

Парубій сказав, що перетворить Причорномор'я на зону миру

Укрінформ
Проведене в Україні 50-е пленарне засідання Генеральної асамблеї Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва сприятиме перетворенню Причорномор'я на зону миру.

Таке сподівання висловив Голова Верховної Ради Андрій Парубій на церемонії закриття засідання ПАЧЕС, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сподіваюся, що проведена у Києві зустріч стане одним ще важливим кроком у напрямку реалізації цінностей і цілей Асамблеї, а також послугує імпульсом для виведення конкретних рекомендацій, спрямованих на підвищення добробуту країн Причорномор'я та перетворення нашого регіону на зону миру та процвітання», - наголосив спікер.

Він підкреслив, що головування України в ПАЧЕС було спрямоване на розвиток економічного співробітництва між країнами-членами організації, незважаючи на безпекову кризу у регіоні.

Читайте також: Генасамблея ПАЧЕС ухвалила декларацію з урахуванням поправки від України

«Для нас було великої честю очолювати ПАЧЕС - організацію, яка неухильно демонструє свою ефективність як міжпарламентський політичний інструмент для налагодження повноцінного діалогу на регіональному рівні», - підкреслив Парубій.

За його словами, Україна намагалася використати своє головування для «наповнення належним змістом в ім'я процвітання країн Чорноморського регіону».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-