МІП та Нацакадемія державного управління при Президенті домовилися про співпрацю

МІП та Нацакадемія державного управління при Президенті домовилися про співпрацю

Укрінформ
Мінінформ та Національна академія державного управління при Президентові України домовилися про співпрацю.

Основною метою якої є об'єднання зусиль щодо розвитку інформаційного суспільства та вироблення ефективної державної інформаційної політики з метою захисту кіберпростору України, а також організація підготовки, перепідготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації держслужбовців.

Про це повідомляє прес-служба МІП.

"Мінінформполітики разом з Міносвіти вже зараз реформують освіту у сфері комунікацій - буде нова спеціальність комунікативістика, яка дасть країні людей, що прокладуть міст-діалог між державою та суспільством, через ЗМІ зокрема. Ваш досвід допоможе знайти кадри в сфері інформаційної політики, дослідити та потім якісно будувати систему стратегічних комунікацій," – сказав під час підписання міністр Юрій Стець.

Він додав, що Міністерство інформаційної політики готове залучати своїх провідних фахівців до викладання спеціальних тематичних занять у Національній академії та брати студентів на практику.

Президент Національної академії Василь Куйбіда наголосив на необхідності впровадження нових підходів щодо вибору тем магістерських досліджень, коли вони затверджуватимуться виключно за погодженням органів публічної влади, що дасть змогу зробити їх практико-орієнтованими та корисними для держави і суспільства.

"Кожен слухач, якій закінчуватиме Національну академію, знатиме основні завдання та цілі тієї роботи, яка йому дійсно цікава і в якій він розбирається. Результат отримується лише тоді, коли присутнє натхнення в тому напрямі, де є розуміння", - зазначив, зокрема, Куйбіда.

Він також додав, що головним у навчанні в НАДУ є одержання практичних навичок, в даному випадку у сфері інформаційної політики, що сприятиме підвищенню рівня фахової підготовки публічних службовців нової формації.

Читайте також: Громадська рада при МІП за місяць презентує дорожню карту на перше півріччя 2018

Участь у зустрічі взяли також держсекретар МІП Артем Біденко, завкафедри інформаційної політики та цифрових технологій НАДУ Олександр Карпенко та голова Громадської ради при МІП  Михайло Васянович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-