Порошенко обговорив з послом Австралії підготовку до Ігор нескорених у Сіднеї

Порошенко обговорив з послом Австралії підготовку до Ігор нескорених у Сіднеї

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко обговорив з новопризначеним послом Австралії Меліссою О'Рурк підготовку до участі української команди воїнів-героїв у наступних Іграх нескорених у Сіднеї. 

Це питання було порушено під час церемонії прийняття вірчіх грамот Президентом України Петром Порошенком  від  послів Індонезії, В'єтнаму, Австралії та Іспанії, повідомляє прес-служба Глави держави.

У ході бесіди з новопризначеним послом Президент висловив вдячність за підтримку Австралією суверенітету та територіальної цілісності України, незмінну позицію в питаннях необхідності застосування санкцій щодо РФ.

"Посол зазначила, що Австралія не припинить санкції, допоки РФ не припинить агресію проти України. Австралійська сторона підтвердила продовження проекту підтримки протезування в Україні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Наступного року Порошенко планує візит до В’єтнаму

Обговорювалося також питання продовження співпраці у рамках Спільної слідчої групи з розслідування катастрофи МН17. Глава держави підтвердив запрошення Прем’єр-міністру Австралії здійснити візит до України.

Крім того, сторони обговорили підготовку до участі української команди воїнів-героїв у наступних Іграх нескорених у Сіднеї. Також було відзначено важливу роль, яку відіграє українська діаспора в житті Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-