Клімкін їде з візитом до Ізраїлю

Клімкін їде з візитом до Ізраїлю

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 26-27 листопада перебуватиме з офіційним візитом у Державі Ізраїль.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Заплановані зустрічі глави зовнішньополітичного відомства України з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, міністром оборони Ізраїлю Авігдором Ліберманом, окремими Міністрами, керівництвом та депутатами Кнесету, а також керівництвом МЗС Ізраїлю", - йдеться у повідомленні.  

Крім того, Клімкін обговорить з міністром охорони навколишнього природнього середовища Ізраїлю, міністром у справах Єрусалима та єврейської спадщини, співголовою Спільної міжурядової українсько-ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зєевом Елькіним стан виконання домовленостей за підсумками 10-го засідання Комісії.  "Міністри визначать подальші шляхи практичної взаємодії та активізації співпраці на економічному та інвестиційному напрямах, у сфері високих технологій та розвитку стартапів в Україні", - зазначили у МЗС. 

Читайте також: Клімкін обговорив у Брюсселі міжнародний механізм з деокупації Криму

Економічна складова візиту, окрім обговорення конкретних питань з керівництвом Ізраїлю, передбачає відвідання Міністром офісів провідних ізраїльських науково-виробничих та стартап-компаній, а також Центру передачі технологій Єврейського Єрусалимського університету. 

Відбудеться спілкування Павла Клімкіна з журналістами провідних ізраїльських друкованих та інтернет-видань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-