Глава МЗС Люксембургу не бачить прогресу у виконанні Мінських угод

Глава МЗС Люксембургу не бачить прогресу у виконанні Мінських угод

Укрінформ
Міністр закордонних справ Великого Герцогства Люксембург Жан Ассельборн вважає, що наразі не існує підстав для скасування санкцій Європейського Союзу щодо Росії через відсутність прогресу у виконанні Мінських домовленостей.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за підсумками зустрічі міністра закордонних справ Павла Клімкіна з люксембурзьким колегою. 

"Жан Ассельборн підтвердив підтримку урядом Люксембургу територіальної цілісності й суверенітету України... Міністр констатував відсутність прогресу у виконанні Мінських домовленостей та зазначив у цьому зв'язку, що не існує підстав на сьогодні говорити про припинення санкцій ЄС щодо РФ", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Клімкін сьогодні здійснить офіційний візит до Люксембурга

У МЗС поінформували, що під час зустрічі сторони обговорили сучасний стан двосторонніх відносин, окреслили перспективні напрямки практичної співпраці, зокрема у сфері вантажних авіаперевезень, телекомунікації та освіти. У контексті питань порядку денного відносин Україна-ЄС позитивно відзначено імплементацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС та запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Павло Клімкін 16 листопада здійснює офіційний візит до Великого Герцогства Люксембург.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-