Для Штатів важливо, щоб НАБУ і САП продовжували роботу - Мітчелл

Для Штатів важливо, щоб НАБУ і САП продовжували роботу - Мітчелл

Укрінформ
Для Сполучених Штатів Америки важливо, щоб Національне антикорупційне бюро України і Спеціалізована антикорупційна прокуратура продовжували роботу, а також щоб в Україні докладали зусиль для створення Антикорупційного суду.

Про це заявив журналістам помічник держсекретаря США Вес Мітчелл після зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам було приємно бачити, що в Україні ухвалено кілька дуже важливих реформаторських законів, але ще дуже багато треба зробити. Слід продовжити зусилля зі створення Антикорупційного суду. Ми підкреслили важливість подальшої роботи таких органів, як НАБУ і САП", - сказав Мітчелл.

Він також зазначив, що США підтримують подальше реформування енергетичного сектора, і вважають, що Україні слід виконати умови для отримання наступного траншу МВФ.

Читайте також: Санкції зміняться лише після відмови Росії від агресії – Мітчелл

"Нашою метою залишається досягнення Україною рівня процвітаючої демократичної країни. США твердо стоять на боці українського народу у протидій російській агресії і здійсненні необхідних реформ", - запевнив помічник держсекретаря США.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-