Парубій розповів єврокомісару про українські реформи

Парубій розповів єврокомісару про українські реформи

Укрінформ
Верховна Рада продовжує дієво працювати, зокрема і щодо прийняття рішень, пов'язаних із зобов'язаннями України перед Європейським Союзом. 

Про це заявив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час зустрічі з комісаром Європейської комісії з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Йоганнесом Ганом у середу, 15 листопада, в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми знаємо, що перед нами ще багато завдань, що входять до наших зобов'язань перед Євросоюзом, але хочу запевнити: парламент України працює дієво та рішуче", - сказав Парубій.

Він зазначив, що в останні два місяці Рада прийняла освітню, судову, медичну та пенсійну реформи, розпочала масштабну виборчу реформу. Був прийнятий у першому читанні закон про приватизацію, додав спікер.

Читайте також: Президент групи Світового банку високо оцінив реформи в Україні

Єврокомісар у свою чергу привітав членів парламенту з досягнутими успіхами.

"Я попросив про цю зустріч, бо вважаю, що важливо зустрічатись не лише з Президентом, тому що для успіху впровадження реформ дуже важлива дієва Верховна Рада. Я хочу привітати вас і всіх членів парламенту з тими досягненнями, які були нещодавно зроблені", - сказав Ган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-