Парубій закрив ранкове засідання Ради

Парубій закрив ранкове засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання парламенту. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим", - сказав спікер.

У середу Рада не змогла ухвалити президентські законопроекти "Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довготермінового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку" № 0163, "Про приєднання України до Статуту Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії (IRENA)" № 0164 та проекту закону "Про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Україною та Королівством Нідерланди про продовження до 1 серпня 2018 року строку дії Угоди між Україною та Королівством Нідерланди про Міжнародну місію захисту розслідування від 28 липня 2014 року" № 0169.

Читайте також: Депутату у Раді вимкнули мікрофон за російську

Також народними депутатами не було підтримано проект постанови "Про проведення парламентських слухань на тему: "Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку" № 6234 - за проголосували лише 165 депутатів.

Далі парламентарії розпочали розгляд у другому читанні законопроекту № 5592-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів)". Упродовж пленарного засідання було розглянуто 452 правки із 515. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-