Порошенко: Реалізація закону про сільську медицину має розпочатися негайно

Порошенко: Реалізація закону про сільську медицину має розпочатися негайно

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко подякував парламенту за ухвалення закону про медицину в сільській місцевості та закликав уряд негайно розпочати його реалізацію.

Про це Глава держави написав у Facebook.

“Дякую депутатам, які підтримали мою ініціативу (закон про сільську медицину — ред.). Звертаюсь до уряду – реалізація закону має розпочатися негайно!”, - підкреслив він.

Порошенко запевнив, що прийняття Закону «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості» - це початок важливих змін у житті мільйонів мешканців сіл та містечок. 

За його словами, право громадян цих населених пунктів на охорону здоров’я буде гарантоване розвитком необхідної інфраструктури, підготовкою медичних кадрів, сучасними теклекомунікаційними технологіями.

Читайте також: Рада прийняла президентський закон про сільську медицину

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада у вівторок прийняла Закон про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості, який сприятиме забезпеченню максимальної доступності медичного обслуговування, територіального наближення та сучасного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я у сільській місцевості. За відповідне рішення проголосували 280 народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-