Парубій прогнозує підписання Комунікаційної стратегії Ради найближчим часом

Парубій прогнозує підписання Комунікаційної стратегії Ради найближчим часом

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує підписання і впровадження своїм розпорядженням Комунікаційної стратегії парламенту до Міжнародного дня відкритості парламентів світу.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії ICTV у понеділок ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Комунікаційна стратегія - один з найбільш наших амбітний планів, де працювало велике середовище і громадських активістів, і інформаційників, і комітет. Фактично цей етап вже завершений. Зараз вона чекає тільки свого підписання, свого впровадження. Я думаю це і буде найкращим подарунком», - сказав Парубій, відповідаючи на запитання, який «подарунок» можно було б зробити до Міжнародного дня відкритості парламентів світу, що відзначається в останню декаду листопаду.

При цьому спікер уточним, що стратегія може бути видана розпорядженням голови парламенту. Спікер також назвав розробку такої стратегії величезними проривом і успіхом.

Читайте також: Пабурій не проти, аби депутати поєднували роботу з посадами міністрів

Як повідомлялось, комітет з питань свободи слова та інформаційної політики на черговому засіданні 21 червня 2017 року схвалив комунікаційну стратегію Верховної Ради України на найближчі п'ять років.

Стратегію підготовлено у рамках виконання плану дій ініціативи «Відкритий парламент» на реалізацію Декларації відкритості парламенту за сприяння проекту Європейського Союзу, Верховної Ради України та ПРООН «Рада за Європу». В її розробці брали участь народні депутати, представники апарату парламенту, громадських організацій, журналісти, експерти.

Читайте також: Парубій не бачить проблеми у довгій дискусії щодо закону про реінтеграцію Донбасу

Комунікаційна стратегія спрямована на підвищення рівня довіри до парламенту та сприйняття його як ефективної інституції серед громадян України, організацій громадянського суспільства, ЗМІ та міжнародних аудиторій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-