Парубій не бачить проблеми у довгій дискусії щодо закону про реінтеграцію Донбасу

Парубій не бачить проблеми у довгій дискусії щодо закону про реінтеграцію Донбасу

Укрінформ
Широка експертна дискусія щодо законопроекту №7163 про особливості держполітики із забезпечення суверенітету України над тимчасово окупованими територіями на Донбасі сприятиме консенсусному схваленню цього законопроекту.

Про це заявив голова верховної ради Андрій Парубій в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Коли мене журналісти запитують, чи можливо в четвер, я відповідаю - звичайно можливо, якщо комітет в середу завершує обговорення, якщо будуть роздруковані всі правки і роздані. Але насправді, чим довше йде експертна дискусія, тим більше шансів прийняти це у Верховній Раді і знайти консенсус", - заявив він.

Читайте також: Парубій назвав ключовий елемент законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Парубій зазначив, що наразі йде розгляд усіх правок, поданих до законопроекту.

"Є там дискусія із приводу розірвання дипломатичних відносин, і з приводу візового режиму. І важко передбачити, коли комітет зможе повноцінно завершити свою роботу. У мене є один підхід - не спішити з тим, щоб відразу після обговорення намагатися в залі тут же прийняти рішення", - заявив він.

Читайте також: У БПП сподіваються на ухвалення "реінтеграції Донбасу" цього тижня

Спікер Ради повідомив, що консенсусне узгоджене рішення може бути прийняте лише після тривалої дискусії.

"І фактично тільки тоді, коли обговорення має серйозний результат, тільки тоді винесення в зал законопроекту може передбачити позитивний висновок. І коли ви мене питаєте, чи є голоси - я не можу це сказати до тих пір, поки дискусія не завершена, до тих пір, поки по ключових питаннях не було прийняте консенсусне узгоджене рішення", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-