Президент найближчим часом підпише закон про судову реформу - Ірина Луценко

Президент найближчим часом підпише закон про судову реформу - Ірина Луценко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко найближчим часом підпише закон "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів".

Про це заявила представник Президента України у Верховній Раді, народний депутат з фракції БПП Ірина Луценко у понеділок, 13 листопада, під час засідання Погоджувальної ради парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"11 листопада Президент своїм указом затвердив склад суддів Верховного суду... Найближчим часом буде підписано закон про зміни до кодексів як частини судової реформи, а тому Президент просить підтримати цього тижня законопроекти № 6233, № 5425, один із них - це зміни до Митного кодексу як завершення змін до всіх кодексів, а також зміни до Бюджетного кодексу, які дадуть можливість профінансувати незалежність Конституційного суду України", - зазначила вона. 

Читайте також: На сайті Президента оприлюднили Указ про призначення суддів Верховного суду

Як повідомляв Укрінформ, 3 жовтня народні депутати ухвалили в цілому поданий Президентом законопроект «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів», який входить до пакету судової реформи. Розгляд законопроекту № 6232 тривав 7 пленарних днів, оскільки до нього було подано 4383 поправки.

30 жовтня цей закон підписав Голова Верховної Ради Андрій Парубій, того ж дня він був направлений на підпис Президентові України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-