В Україну їде президент Групи Світового банку

В Україну їде президент Групи Світового банку

Укрінформ
Президент Групи Світового банку Джим Йонг Кім прибуває до Києва у неділю, 12 листопада, для дводенного візиту з метою обговорення порядку денного реформ в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Світового банку

«Джим Йонг Кім зустрінеться з Президентом Петром Порошенком, Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, іншими членами уряду України, представниками громадянського суспільства, лідерами приватного сектору, а також із депутатами парламенту», - йдеться у повідомленні. 

Сторони обговорять шляхи прискорення реформ у сфері сільського господарства, охорони здоров'я, пенсійного забезпечення, енергетики, банківського сектору та боротьби з корупцією в Україні задля поліпшення життя людей, підвищення конкурентоспроможності країни та створення нових робочих місць.

Читайте також: Президент квапить із переведенням земельного кадастру "в цифру"

Разом із Прем'єр-міністром Гройсманом президент Групи Світового банку Джим Йонг Кім візьме участь у спеціальному заході «Україна: інновації та можливості». Під час цього заходу, що об'єднає молодь, підприємців і лідерів громадської думки, обговорюватимуться інновації та перспективи, які може запропонувати сучасна Україна, а також те, як найкраще підготувати людей до професій майбутнього.

Світовий банк нещодавно схвалив Концепцію партнерства з Україною на 2017-2021 роки, яка забезпечить підтримку зусиль країни щодо досягнення сталого економічного відновлення на благо всього населення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-