Розенко у Грузії: Переконаний, що агресор отримає

Розенко у Грузії: Переконаний, що агресор отримає "по зубах"

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко разом з міністром з питань внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій, розміщення і біженців Грузії Созаром Субарі здійснили поїздку до лінії розмежування у Цхінвальському регіоні біля села Хурвалеті Горійського муніципалітету регіону Шида-Картлі Грузії.

Про це інформує Урядовий портал.

"Ще раз і ще раз пересвідчуюсь у тому, що міжнародний тиск на Росію потрібно посилювати! Нові санкції, нові обмеження, повна ізоляція - ось напрямок, за яким треба рухатись аж до повного відновлення територіальної цілісності України і Грузії", - сказав Розенко.

Він порадив тим іноземним політикам, хто переконує світ у необхідності послаблення санкцій проти країни-агресора, "приїхати на лінію зіткнення з кремлівськими військами в Україну, де вчора знову були втрати серед наших військовослужбовців".

Як зазначається, Розенко також поспілкувався з місцевими мешканцями, які залишилися на окупованій Росією території Цхінвальського регіону.

"Переконаний, що агресор отримає "по зубах" і вимушений буде залишити наші землі. Територіальну цілісність України та Грузії буде відновлено в повному обсязі", - наголосив віце-прем'єр України.

У свою чергу, Созар Субарі зазначив, що сьогодні Грузія та Україна знаходяться в подібній ситуації. Однак, за його словами, міцна позиція двох дружніх держав та міжнародна підтримка є запорукою відновлення територіальної цілісності Грузії та України.

Читайте також: Постпред Грузії обговорив з генсеком ООН "повзучу окупацію" у Південній Осетії

Також Созар Субарі висловив подяку Павлу Розенку за підтримку, яку Грузія завжди відчувала від України.

"Українці воювали проти агресора за Грузію, сьогодні грузини воюють за Україну, і це - наша спільна боротьба за свободу", - сказав Сзар Субарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-