Шевченко: Візит Гройсмана до Канади зміцнив контакт між двома державами

Шевченко: Візит Гройсмана до Канади зміцнив контакт між двома державами

Укрінформ
Візит прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана до Канади допоміг налагодити особистий контакт між лідерами двох держав.

Таку думку кореспондентові Укрінформу висловив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

«Візит вважаю успішним. З його допомогою прем'єр-міністр Гройсман зміцнив контакт керівництва України із лідерами Канади. Окрім цього, у нас є конкретні напрацювання по торговельно-економічній співпраці, є підписані документи і розуміння, куди далі можна рости у міждержавних відносинах», - сказав Шевченко.

Читайте також: Україна зрозуміло донесла до Канади свої потреби – посол Шевченко

Він наголосив, що для чинного прем'єр-міністра України цей візит до Канади став першим у кар’єрі.

«Практичні наслідки я би шукав в першу чергу в торговельно-економічних аспектах реалізації Угоди про вільну торгівлю й аерокосмічній галузі», - пояснив посол.

На його переконання, приїзд Володимира Гройсмана до Канади став «дуже логічним продовженням надзвичайно інтенсивного періоду відносин наших країн».

«Угоди, візити, людські контакти, технічна допомога, військова співпраця - цей візит став логічним продовженням цієї історії», - підсумував Шевченко.

Читайте також: Гройсман та Трюдо легко знайшли спільну мову – посол Шевченко

Нагадаємо: цього та минулого тижня Володимир Гройсман перебував із п’ятиденним візитом у Канаді. За цей час він встиг побувати у трьох містах, провести велику кількість дво- та багатосторонніх зустрічей і взяти участь у трьох бізнес форумах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-