Турчинов обговорив з литовськими депутатами санкції проти РФ

Турчинов обговорив з литовськими депутатами санкції проти РФ

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов обговорив з депутатами Комітету з питань національної безпеки і оборони Сеймасу Литви співпрацю в оборонній сфері, питаннях протистояння агресії Росії та посилення санкцій проти РФ.

Про це інформує прес-служба РНБО.

Зазначається, що під час зустрічі було обговорено питання інтенсифікації співпраці в оборонному та безпековому секторі та його реформування, а також ситуацію на Донбасі.

“Члени Комітету наголосили на важливості вивчення досвіду України у протистоянні гібридній агресії з боку Російської Федерації. У цьому контексті сторони висловилися за подальшу координацію дій з метою забезпечення безпеки в Європі, наголосивши на важливості не лише продовження, але і посилення санкцій щодо Росії, доки всі окуповані території України не будуть звільнені”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Турчинов перевірив готовність до зими військових в АТО

У свою чергу, Турчинов розповів про заходи України на законодавчому рівні для відсічі збройній агресії РФ, зокрема, про ухвалення у першому читанні законопроекту про деокупацію Донбасу.

За його словами, законопроект має стратегічне значення, оскільки створює правові і організаційні умови для відновлення територіальної цілісності України, повної деокупації Донецької та Луганської областей, блокує будь-які спроби Російської Федерації продовжити агресію, маскуючись під миротворців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-