Порошенко сподівається, що угода про безвіз з ОАЕ набуде чинності у грудні

Порошенко сподівається, що угода про безвіз з ОАЕ набуде чинності у грудні

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сподівається, що угода про безвізовий режим з Об'єднаними Арабськими Еміратами набуде чинності у грудні.

Про це інформує у четвер прес-служба глави Української держави за результатами його переговорів з з прем'єр-міністром ОАЕ, правителем Емірату Дубай шейхом Мухаммедом бін Рашидом Аль Мактумом.

«Президент висловив сподівання, що вже в грудні, після обміну нотами, ця угода набуде чинності», - йдеться у повідомленні.

Порошенко також наголосив, що українці зможуть вільно подорожувати у ще одну надзвичайно важливу і привабливу для них країну, а цінність українського паспорту продовжує зростати.

Президент зауважив, що робота в цьому напрямку триватиме. «Вже протягом кількох місяців побачите ще надзвичайно приємні новини з цього приводу», - додав він.

Крім того, як зазначили у прес-службі Президента, під час переговорів було досягнуто домовленості про двостороннє співробітництво у космічній сфері. «Це для нас надзвичайно важливо і є синергією потенціалів двох держав», - зауважив Порошенко у коментарі за результатами переговорів. 

Читайте також: Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

Також було підписано Меморандум про співпрацю в культурній сфері, досягнуто домовленість про підтримку кримських татар з боку ОАЕ, підписано ще низку важливих документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-