Гройсман: Україна готова поділитися зі США інформацією щодо Манафорта

Гройсман: Україна готова поділитися зі США інформацією щодо Манафорта

Укрінформ
Український уряд готовий надати матеріалами офіційним структурам в США щодо справи колишнього керівника президентської кампанії Трампа Пола Манафорта.

Про це розповів в ексклюзивному інтерв'ю канадському телеканалу CBC News Прем'єр-Міністр України Володимир Гройсман.

"Ми не отримували будь-яких запитів у цьому зв'язку (з боку слідчих органів Сполучених Штатів – ред.), але якщо такий запит надійде, то ми, звичайно, надамо інформацію, яка є в нашому розпорядженні", - цитує телеканал слова українського прем'єр-міністра.

Читайте також: У Манафорта знайшли три американські паспорти - CNN

Водночас, Гройсман нагадав, що Манафорт співпрацював з українським урядом часів Віктора Януковича, який лишив країну та втік до Росії під час Революції Гідності в 2014 році.

"Мій уряд, в період нашого терміну перебування при владі, абсолютно не має жодних стосунків до цього скандалу", - підкреслив Гройсман.

Читайте також: Манафорту загрожує до 80 років ув'язнення - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Гройсман у суботу розпочав офіційний візит до Канади, де провів зустрічі з прем'єр-міністром країни Джастіном Трюдо, зі спікерами обох палат парламенту, взяв участь у спільному засіданні Постійних комітетів із питань оборони та міжнародних відносин та іншими представниками влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-