Співголова Парламентської асамблеї розказав про важливі рішення ЄВРОНЕСТ у Києві

Співголова Парламентської асамблеї розказав про важливі рішення ЄВРОНЕСТ у Києві

Укрінформ
Члени бюро Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ солідарні з Україною щодо збереження її суверенітету і територіальної цілісності.

Про це заявив співголова Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ Маріан Лупу під час брифінгу у Києві 1 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не випадково сесія Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ цими днями відбувається саме в Києві. Це було нашим спільним рішенням. Ми солідарні з Україною, оскільки підтримуємо ідею територіальної цілісності України", - зазначив Лупу.

Читайте також: Росія має бути покарана за агресію: Умеров закликав Євронест посилити тиск

Говорячи про рішення, які були прийняті на шостій сесії Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ, він акцентував на тих, що пов'язані з погіршенням ситуації з дотриманням прав людей у Придністров'ї, Донецькій і Луганській областях, а також стосовно боротьби з кіберзагрозами.

"Одне з рішень стосувалось прийняття резолюції щодо погіршення ситуації з правами людей у Придністров'ї, Донецькій і Луганській областях... Важливі рішення бюро Асамблеї були по сьогоднішніх дебатах щодо кібербезпеки у боротьбі з цими загрозами гібридної війни. І Бюро прийняло рішення, асамблея закликала всіх членів боротися з цим явищем, з пропагандою та забезпечити державну безпеку", - додав співголова Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ.

Фото: VOXPUBLIKA-PUBLIKA.MD

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-