У БПП

У БПП "Солідарність" заявляють про свою перемогу на виборах в ОТГ

Укрінформ
Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" здобула перемогу на виборах в об'єднаних територіальних громадах: 114 представників, яких підтримала БПП, стали головами ОТГ. 

Про це повідомив сьогодні на брифінгу керівник секретаріату партії «БПП «Солідарність», народний депутат Максим Саврасов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Загалом перемогу отримали 114 кандидатів від партії «БПП «Солідарність», з них 71 кандидат висувався партійними організаціями або є членами партії, 43 кандидати -  самовисуванці за підтримки партії, з якими безпосередньо працювали партійні осередки і штаби на місцях», - сказав він.

За його словами, найбільше громад кандидати віж «БПП «Солідарність» очолять у Дніпропетровській області - 18; Волинській - 14; Черкаській - 7, Вінницькій - 7, Харківській - 7, Івано-Франківській - 7 та Львівській - 7.

Представники «БПП «Солідарність» перемогли у переважній більшості регіонів, зокрема, у Харківській та Тернопільській областях у всіх ОТГ, де відбувались вибори.

За словами Саврасова, «партія отримала підтримку в усіх регіонах України - і на заході, і на сході».

Він також повідомив, що у міських ОТГ, де відбувалося голосування, партія «БПП «Солідарність» отримала 134 мандати з 674, що становить 20 відсотків. «Це найкращий результат серед усіх політичних сил».

Читайте також: Місцеві вибори: нові дані ОПОРи про переможців від БПП та "Батьківщини"

На прес-конференції повідомили, що інші партії, зокрема, «Батьківщина» отримала 17,8 %, «Аграрна партія» - 11%, «Радикальна партія Олега Ляшка» - 8%, «Опозиційний блок» - 5,5%, ВО «Свобода» - 5,2%, «Самопоміч» - 4,2%, «Наш край» - 4,9%, «УКРОП» - 3,9 %.

Вперше у виборах взяла також участь партія «Рух нових сил», яка отримала два мандати, що становить 0,3 %, повідомили на прес-конференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-