Парубій закликає Євронест посилити санкції проти Росії

Парубій закликає Євронест посилити санкції проти Росії

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закликає Парламентську асамблею Євронест посилити санкції проти Росії.

Про це він заявив під час зустрічі з членами Бюро Парламентської асамблеї Євронест в понеділок у Києві, повідомляє прес-служба парламенту.

«Має бути особливо важливим розуміння солідарності у відповідь викликам. Треба зупинити Путіна - це буде запорукою, гарантією безпеки і добробуту. А будь-яке загравання з агресором розглядатиметься ним як заохочення до нової агресії. Тому мають бути посилені санкції, і найголовніше – солідарність і спільна позиція», - наголосив Парубій.

У свою чергу співголова ПА Євронест Маріан Лупу (Молдова) запевнив у повній підтримці України з боку кожної країни, що входить до цієї організації. Він також назвав «глибоко символічним той факт, що сесія ПА Євронест проходить в Україні».

Читайте також: Держдеп офіційно оприлюднив "чорний список" із 39 російських компаній

«Це знак солідарності з Україною на підтримку її суверенітету і територіальної цілісності. Ми знаємо, що таке сепаратизм і воєнні дії. Ви маєте повну підтримку від нас з боку кожної країни, що входить до нашої організації. У нас одні завдання й одні і ті ж цілі - можете на нас розраховувати», - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-