Гройсман погасив поштову марку, присвячену відносинам з Канадою

Гройсман погасив поштову марку, присвячену відносинам з Канадою

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман напередодні візиту до Канади взяв участь у  символічному погашенні поштової марки, присвяченої 150-річчю Канади та 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною і Канадою.

Про це він повідомив у Facebook.

"Напередодні візиту до Канади провели символічне погашення поштової марки, присвяченої 150-річчю Канади та 25-річчю встановлення дипломатичних відносин між Україною і Канадою", - написав Гройсман.

Поштову марку він увів в обіг спільно з представниками дипломатичної місії Канади в Україні та керівництвом Укрпошти. Ескіз марки розробила наша співвітчизниця - харків'янка Олександра Маляр.

Зрозуміло, зазначив глава уряду, що у вік швидкісного інтернету та високих інформаційних технологій традиційне листування стає менш поширеним, втім отримати листівку завжди приємно.

"Особливо з Канади - нашого доброго друга і партнера, особливо з новою ювілейною маркою", - додав Гройсман.

Читайте також: Україна-Канада: що змінилося за два роки Трюдо?

Декілька днів тому прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що 31 жовтня зустрінеться з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом в Оттаві. В ході зустрічі Трюдо і Гройсман вивчать шляхи поглиблення співробітництва між Канадою та Україною, в тому числі через торговельні та ділові можливості, сформовані в рамках Угоди про вільну торгівлю між двома країнами, що набула чинності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-