Гройсман їде до Канади на зустріч із Трюдо

Гройсман їде до Канади на зустріч із Трюдо

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман у суботу, 28 жовтня, розпочне візит до Канади, у ході якого зустрінеться з канадським колегою Джастіном Трюдо, керівництвом парламенту, представниками бізнесу та українською громадою.

Про це глава уряду написав у Facebook.

"Уже від суботи перебуватиму з візитом в Канаді. Порядок денний насичений – у нас заплановані зустрічі з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та генерал-губернатором Канади, керівництвом канадського парламенту, діловими колами, українською громадою", - зазначив Гройсман.

За його словами, спектр перемовин – від уже діючих проектів, зокрема, в агросекторі, енергетиці, до розвитку нових та взаємовигідних напрямків співробітництва – наприклад, у космосі та авіабудуванні.

Водночас Грйосман наголосив, що ключовим орієнтиром візиту є "наповнення практичним змістом" Угоди про зону вільної торгівлі, яка вже набула чинності.

Читайте також: Гройсман діловим колам Канади: ЗВТ - гарна можливість поглибити співпрацю

"Це буде насичена, ділова поїздка до країни – друга, країни - стратегічного партнера, який завжди демонструє свою відкритість та підтримку України", - підкреслив Прем’єр-міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Угода про вільну торгівлю між Канадою та Україною була підписана 11 липня минулого року під час візиту Джастіна Трюдо до Києва. Документ набув чинності 1 серпня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-