В

В "Аграрної партії" конфіскують понад 100 тисяч внесків - НАЗК

Укрінформ
Київський райсуд Полтави за результатами розгляду адмінпротоколу, складеного НАЗК, ухвалив рішення про конфіскацію у Полтавської обласної парторганізації "Аграрна партія України" внески на суму 100 800 гривень.

Про це повідомляє прес-служба Нацагентства з питань запобігання корупції.

"Суд постановив керівника Полтавської обласної партійної організації "Аграрна партія України" Віктора Скочка визнати  винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти на нього стягнення у вигляді штрафу у розмірі 2210 грн, з конфіскацією суми внеску в розмірі 100800 грн", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК перевірить виграш Ляшка

Як поінформували у НАЗК, під час аналізу фінансового звіту партії Департамент з питань запобігання політичній корупції встановив, що Віктор Скочко отримав у березні 2017 року на рахунок партії два внески загальною сумою 100800 грн від ТОВ "Агрофірма "Ім. Довженка". Станом на дату здійснення цих внесків одним з її кінцевих бенефіціарних власників був громадянин Великої Британії, а законом "Про політичні партії в Україні" не допускається здійснення внесків на підтримку політичних партій, в тому числі юридичними особами, кінцевими бенефіціарними власниками (контролерами) яких є іноземці чи особи без громадянства. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-