Клімкін обговорив із радником Меркель виконання

Клімкін обговорив із радником Меркель виконання "Мінська"

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін зустрівся у Берліні з радником канцлера ФРН Ангели Меркель з питань зовнішньої політики та безпеки Яном Хекером, з яким обговорив тему імплементації Мінських домовленостей та спільні зусилля міжнародної спільноти у питанні врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Тема імплементації Мінських домовленостей та спільні зусилля міжнародної спільноти у питанні врегулювання ситуації на Донбасі перебували в центрі уваги під час зустрічі з радником Канцлера з питань зовнішньої політики та безпеки Яном Хекером", - йдеться у повідомленні.

У рамках візиту до Берліна Клімкін зустрівся також із державним секретарем Федерального відомства закордонних справ Німеччини Вальтером Йоганнесом Лінднером та представниками німецьких парламентських і політичних кіл.

"У ході зустрічі в МЗС ФРН було обговорено практичні питання двостороннього співробітництва України з Німеччиною. Сторони окремо зупинилися на обговоренні ситуації на Донбасі у контексті збереження міжнародної солідарності з Україною щодо заходів з протидії російській агресії", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: ГПУ знайшла чергові докази фінансування Росією тероризму на Донбасі

Співрозмовники також високо оцінили високий рівень організації та проведення Німецько-українського року мов.

Крім того було обговорено питання подальшої підтримки Німеччиною України у процесі реалізації внутрішніх структурних реформ.

У рамках візиту до видавничого дому "Axel Springer" міністр дав інтерв’ю найпопулярнішій німецькій газеті "Bild".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-