На можливих виборах президента переміг би Порошенко - Socis

На можливих виборах президента переміг би Порошенко - Socis

Опитування
Укрінформ
На можливих виборах президента за Петра Порошенка проголосували би 10,2% українців.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного центром Socis.

За Святослава Вакарчука проголосували б 9,4% опитаних, за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко готові голосувати 8%, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 5,9%, за лідера партії "За життя" Вадима Рабиновича - 5,8%, за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 5,6%, за лідера партії "Опозиційний блок" Юрія Бойка - 5,5%, за лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового - 3,2%.

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок, лідер партії "Справедливість" Валентин Наливайченко, народний депутат Надія Савченко, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк набирають менше 3% голосів.

Читайте також: Партія Порошенка і сам Президент перемогли б на виборах, якби вони пройшли зараз

Не брали б участі у виборах 21,7% опитаних.

Дослідження проводилося 5-11 жовтня. Метод збору первинної соціологічної інформації - стандартизоване інтерв’ю face-to-face за місцем постійного проживання респондентів. Опитування проводилося за вибіркою, яка репрезентує доросле населення України в цілому за такими ознаками, як стать, вік (від 18 років) та тип поселення (місто/село). Загалом було опитано 2000 респондентів. Середня тривалість одного інтерв’ю становила 17 хвилин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-