Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Хеловін скасовується. Виборчі правила змінить Виборчий Кодекс

Хеловін скасовується. Виборчі правила змінить Виборчий Кодекс

Блоги
Укрінформ
Без зміни регламенту жодні відкриті списки не внесуть конструктиву в сесійну залу парламенту

П'ятниця. Сесійна. Година депутатських запитів і потім півтори години – виступи депутатів. Чотири виступи про українських знедолених корів, яким не роблять масаж і манікюр, як у Швейцарії.

Хоча, заради правди, чимало виступів були актуальні, зокрема, щодо негайних змін до законодавства про порушення правил дорожнього руху й жорсткої відповідальності за водіння авто в стані алкогольного сп'яніння. 

В сесійну п'ятницю особливо відчувається, наскільки актуальним є питання зміни регламенту роботи ВР. Без зміни регламенту жодні відкриті списки не внесуть конструктиву в цю залу. 

Ура, що цей сесійний тиждень – позаду. Попри все, попри бажання деяких відзначити Хеловін на 2 тижні раніше, Хеловін скасовується, а "хунта", молодці, проголосувала медичну реформу, дала старт скасуванню недоторканності, тримає позиціі на фронті, працює на дипломатичному фронті, стоїть на позиціі , що виборчу систему і виборчі правила змінить не закон про вибори (бо це – сегментарно), а Виборчий Кодекс, який уніфікує і модернізує, приведе до європейських систему всіх виборів, і до ВР, й до місцевих виборів. Тому працюємо далі.

Ірина Геращенко

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-