Порошенко назвав ключовий елемент безпеки в умовах агресії РФ

Порошенко назвав ключовий елемент безпеки в умовах агресії РФ

Укрінформ
Міцний державний кордон є одним із ключовим елементів безпеки держави в умовах збройної агресії Російської Федерації на сході України.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко 20 жовтня, виступаючи перед прикордонниками 10 мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби в Бортничах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Одним із ключових елементів безпеки держави в умовах російської агресії є міцний кордон. Ми з вами маємо зробити все для того, щоб наші війська, наші прикордонники весь час і завжди були готові були зупинити ворога, показати міць і силу захисника України", - сказав Президент.

При цьому глава держави зауважив, що техніка, сертифікати на яку були вручені прикордонному відомству, допоможе у виконанні ними важливих завдань із оборони країни.

Читайте також: Порошенко про анексію Криму: Більше не допустимо ситуації, коли ми були "сліпі й глухі"

"Я впевнений, що це допоможе у виконанні найскладніших завдань, які сьогодні стоять перед українськими прикордонниками. Переконаний, що ця техніка підвищить ефективність ваших дій, виконання завдань з охорони і оборони державного кордону України", - сказав Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-