На Банковій показали розмову з нардепами-мітингувальниками

На Банковій показали розмову з нардепами-мітингувальниками

Відео
Укрінформ
Перший заступник глави АПУ Віталій Ковальчук нагадав нардепам, які представляли інтереси мітингувальників та прийшли на зустріч з Президентом, що акції повинні носити мирний характер, без провокацій з обох боків.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook керівник департаменту Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента Володимир Горковенко.

“Перший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук кілька разів повторив Сергію Лещенку, Мустафі Найєму, Світлані Заліщук, Юрію Левченку та Юрію Дерев'янку, що акції мають бути мирними, без провокацій з обох боків”, - йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, анонсована зустріч групи народних депутатів, які представляли інтереси мітингувальників під Верховною Радою, з Президентом України Петром Порошенком не відбулася.

Читайте також: Глава БПП пояснив, чому Порошенко не зустрівся з нардепами-делегатами

Як повідомив голова фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов, Президент був готовий зустрітися з трьом нардепами Мустафою Найємом, Світланою Заліщук та Сергієм Лещенком, однак зустріч із двома іншими нардепами Юрієм Левченком та Юрієм Дерев'янком “була неприйнятною”. За його словами, ці люди кидали шашки у Раді (Левченко) та проривали держкордон (Дерев'янко).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-