"Народний фронт" заявляє, що не дозволить сіяти хаос у країні

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявляє, що його політична сила категорично засуджує провокації і насильство проти правоохоронців, які відбулися в урядовому кварталі 17 жовтня. 

Про це він заявив з трибуни парламенту у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Народний фронт" не дозволить дестабілізувати роботу парламенту. Ми не дамо посіяти хаос в Україні під час війни", - заявив Бурбак.

За його словами, країна очікує від парламенту стабільної роботи, однак організатори провокацій намагаються ввести країну у політичну кризу.

"Ввести парламент у штучну політичну кризу, зіткнути людей з правоохоронцями і спровокувати бійки. Ми цього не дозволимо! Ми не дозволимо провокаторам та гастролерам різних мастей провокувати нацгвардійців, бити парламентаріїв та працівників Верховної Ради. Демократія в Україні – це не хаос і не свавілля!", - наголосив він.

Бурбак зазначив, що в четвер, після розгляду медичної реформи, парламент розгляне законопроекти щодо депутатської недоторканності та виборче законодавство.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 17 жовтня, під Верховною Радою України розпочалася акція протесту, на якій мітингувальники вимагають ухвалити законопроекти про скасування депутатської недоторканності, про Антикорупційний суд та про нову виборчу систему.

Читайте також: Семенченко погрожує атаками “на благо народу”

Також учасники акції заблокували виходи з будівлі парламенту і комітетів.

Наразі встановлено кілька десятків наметів на вулиці Грушевського, в Маріїнському парку та на площі Конституції перед будівлею парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-