НАЗК звинувачує керівника Transparency Ukraine у маніпуляціях

НАЗК звинувачує керівника Transparency Ukraine у маніпуляціях

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції вважає коментарі виконавчого директора Transparency International Ukraine Ярослава Юрчишина щодо НАЗК інформаційним повідомленням викривленого змісту.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сайті НАЗК. 

"Національне агентство з питань запобігання корупції вважає, що коментарі виконавчого директора Трансперенсі Інтернешнл Україна (Transparency International Ukraine) Ярослава Юрчишина щодо НАЗК є інформаційним повідомленням викривленого змісту. Посилаючись у своєму інтерв’ю ("Українським новинам" 16 жовтня - ред.) на так звану кулуарну інформацію, він подає оціночні і неперевірені судження, які жодним чином не можуть об’єктивно характеризувати ситуацію в Національному агентстві з питань запобігання корупції", - йдеться у заяві. 

У зв’язку з цим у НАЗК підкреслили, що висловлена в інтерв'ю інформація є "суто приватною думкою пана Юрчишина і в цьому випадку не відповідає дійсності".

Читайте також: НАЗК просять перевірити "тіньові доходи" 21 партії

У Нацагентстві також заявили, що вважають подібні заяви "маніпуляцією свідомістю громадян з метою підриву довіри до органів державної влади, а саме антикорупційних органів, що за непростих обставин впровадження реформ є безвідповідальним і неприпустимим".

Раніше Юрчишин в інтерв'ю ЗМІ назвав роботу НАЗК розчаруванням, а нинішній склад агентства - непрофесійним і політизованим. Він також заявив про кулуарну зміну членів НАЗК і про те, що голову Нацагенства Наталію Корчак змусили звільнити керівника апарату Ігоря Ткаченка, а також спрогнозував, посилаючись на "кулуарну інформацію", що Корчак теж будуть змінювати через невдоволення її роботою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-