Марина Порошенко зустрілася з першою леді Туреччини

Марина Порошенко зустрілася з першою леді Туреччини

Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко обговорила з першою леді Туреччини Еміне Ердоган та дружинами турецьких міністрів ситуацію з вимушеними переселенцями в Україні та політичними в'язнями, які перебувають у тюрмах в Росії та окупованому Криму.

Про це написав Президент Петро Порошенко у Facebook.

"Марина провела зустріч із дружиною Президента Турецької Республіки Еміне Ердоган, яка перебуває в Україні в рамках офіційного візиту Глави турецької держави. Перші леді разом із дружинами міністрів Туреччини обговорили ситуацію вимушених переселенців в Україні внаслідок анексії Криму та військових дій на Сході України", - зазначив Порошенко.

Він додав, що пані Ердоган висловила занепокоєність долею українських громадян, які є політв'язнями і незаконно утримуються у Російській Федерації та в окупованому Росією Криму.

Читайте також: Марина Порошенко та Геннадій Зубко підпишуть Меморандум про співпрацю щодо розвитку інклюзивної освіти

Також на зустрічі обговорювалося питання підтримки дітей кримських татар, які, завдяки спільним зусиллям української та турецької сторін, мають змогу навчатися у відремонтованому Кримськотатарському культурно-освітньому центрі «Кримська родина» у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-