Міністри закордонних справ ГУАМ підписали спільне комюніке

Міністри закордонних справ ГУАМ підписали спільне комюніке

Укрінформ
Міністри закордонних справ країн - членів Організації за демократію і економічний розвиток (ГУАМ) - Грузії, України, Азербайджану і Молдови в неділю у рамках спеціального засідання, яке відбулося у Тбілісі, підписали спільне комюніке про готовність продовжувати тісну співпрацю.

Про це повідомляє Грузія онлайн.

"У зв'язку з 20-річчям утворення Організації за демократію і економічний розвиток - ГУАМ у Тбілісі відбулося спеціальне засідання міністрів закордонних справ ГУАМ. У рамках засідання було підписано спільне комюніке, в якому підтверджено одностайну думку всіх чотирьох країн-членів організації продовжувати тісну співпрацю. Після зустрічі була проведена спільна прес-конференція генерального секретаря ГУАМ Алтаю Ефендієва і глав МЗС країн-членів організації", - йдеться в повідомленні.

Глави МЗС акцентували увагу на нинішній і майбутній співпраці у форматі ГУАМ, а також поглибленні економічних відносин і контактів між народами. Вони обговорили і спільні проблеми, зокрема, проблему територіальної цілісності, яка є в усіх чотирьох країн-членів організації.

Читайте також: Клімкін їде у Тбілісі на спецзасідання ГУАМ

У рамках візиту глави МЗС ГУАМ зустрінуться з президентом Грузії Георгій Маргвелашвілі і прем'єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі і братимуть участь у святкуванні Дня міста Тбілісі - "Тбілісоба".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-