Порошенко ввів у дію рішення РНБО про контррозвідку

Порошенко ввів у дію рішення РНБО про контррозвідку

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підписав Указ №310/2017, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 13 вересня 2017 року «Про Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні».

Про це інформує прес-служба глави держави

«Відповідним Указом Глава держави затвердив Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Президент доручив Кабміну разом із СБУ, Головним управлінням розвідки Міноборони, Службою зовнішньої розвідки України, Управлінням держохорони України, Адміністрацією Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, розробити та у тримісячний строк затвердити в установленому порядку план реалізації цієї Концепції та забезпечити його виконання.

Читайте також: Деокупація Криму складніша за повернення Донбасу - Турчинов

«Контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію цим Указом, покладається на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Документ набирає чинності з дня його опублікування», - уточнюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-