Ірина Луценко сказала, коли можуть проголосувати закон про держсуверенітет на Донбасі

Ірина Луценко сказала, коли можуть проголосувати закон про держсуверенітет на Донбасі

Укрінформ
Ухвалений в першому читанні законопроект "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями у Донецькій і Луганській областях" може бути винесений на розгляд парламенту і проголосований в цілому наступного пленарного тижня, після 17 жовтня.

Про це у п'ятницю в кулуарах Верховної Ради журналістам заявила представник Президента у парламенті, народний депутат від фракції БПП Ірина Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що на наступне пленарне засідання чи пленарний тиждень цей закон вже буде винесений на обговорення", - заявила Луценко.

Вона зауважила, що при підготовці законопроекту до другого читання мають бути узгоджені компромісні варіанти формулювання положень документа. За словами Луценко, у законопроект буде введене поняття "іноземні збройні формування", а також внесені зміни, які стосуватимуться анексованого Криму.  

Крім того, у законопроекті мають бути деталізовані умови Мінського процесу, які повинні бути виконаними.  

Читайте також: Рада зробила перший крок до визнання Росії країною-агресором

Як повідомляв Укрінформ, нардепи у п'ятницю підтримали у першому читанні президентський законопроект № 7163 "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях", офіційно оприлюднений на сайті парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-