Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Реінтеграція Донбасу: агресивні в унісон - і росіяни з посіпаками, й українські опозиціонери всіх фасонів

Реінтеграція Донбасу: агресивні в унісон - і росіяни з посіпаками, й українські опозиціонери всіх фасонів

Блоги
Укрінформ
Чому так критично мало людей, готових брати відповідальність на себе?

Під час засідання Мінських груп прийшла інформація, що Президент зареєстрував законопроекти про реінтеграцію і повернення Донбасу. Росіяни і їхні посіпаки зустріли новину агресивно й розродилися вельми агресивними заявами, мовляв, Україна цими законопроектами порушує добросусідські взаємини, називає "братьєв" агресорами й узагалі відступає від Мінських угод. 

В цей самий час, паралельно, з критикою на законопроекти обрушилися в Украіні опозиціонери всіх фасонів. Мовляв, це легітимізація Мінських угод. Примітно, що серед критиків чимало депутатів - членів міжнародних парламентських делегацій в ПАРЄ, ПА ОБСЄ, ПА НАТО, ПКА. В цих організаціях вони голосували за десятки документів, резолюцій, заяв, в яких мінські угоди зафіксовані як шлях до мирного врегулювання інспірованого РФ конфлікту, в яких є посилання на резолюцію Радбезу ООН щодо Мінських угод.

Назовні ці депутати чомусь не стидаються "легітимізувати угоди", а в парламенті - займають протилежну, аніж у європейських інституціях, позицію. Не стидаються мчати по ефірах, хвалитися прийнятими в ПАРЄ і т.д. резолюціями (в усіх - в УСІХ цих резолюціях!!!!! - є Мінські угоди), а в ВР - кричать про зраду. Хтось може мені пояснити це роздвоєння особистості? Й чому так критично мало людей, готових брати відповідальність на себе - хоч якусь, а не перекладати її на армію, дипломатів, президента, уряд, кого завгодно, аби тільки не на себе.

Ірина Геращенко
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-