Рада визначиться з голосуванням за президентські законопроекти щодо Донбасу

Рада визначиться з голосуванням за президентські законопроекти щодо Донбасу

Укрінформ
Депутати Верховної Ради розглянуть в четвер включення до порядку денного законопроектів Президента щодо Донбасу і обрання членів Конкурсної комісії з добору кандидатів у Національну комісію, що здійснював державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Про це йдеться в порядку денному Ради, опублікованому на її сайті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Спочатку парламент завершить розгляд законопроекту у повторному другому читанні, розпочатому 4 жовтня, щодо законодавчого врегулювання надання електронних довірчих послуг і здійснення електронної ідентифікації. Далі запланований розгляд також у повторному другому читанні законопроекту про основні засади забезпечення кібербезпеки України.

Читайте також: Судова реформ: НАБУ просить Порошенка ветувати зміни до Кримінального кодексу

Після цього депутати розглянуть проекти постанов щодо обрання представника від Ради до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Далі запланований розгляд включення до порядку денного 2 законопроектів Президента Петра Порошенко, яким надано статус невідкладних, - «Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей» та  «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях», а також альтернативного до нього депутатського законопроекту.

Усього у порядку денному на четвер 28 питань, серед яких і призначення позачергових місцевих виборів.

Як повідомлялось, комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони переніс 4 жовтня на четвер, на 09:30 розгляд президентського законопроекту та альтернативного до нього депутатського щодо Донбасу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-