Гройсман у Калинівці зібрав штаб на засідання

Гройсман у Калинівці зібрав штаб на засідання

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оглянув з повітря місце пожежі військових складів поблизу Калинівки на Вінниччині і проводить засідання оперативного штабу.

Про це він повідомив у Facebook

“Знову в Калинівці. Тримаю ситуацію під особистим контролем. Разом з головою ДСНС Миколою Чечоткіним оглянули з повітря місце пожежі. Ситуація контрольована, всі служби працюють чітко та злагоджено. Зараз проводжу засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації”, - написав глава уряду.

Обліт військових складів поблизу Калинівки / Фото: Владислав Мусієнко, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, увечері 26 вересня в м.Калинівці на складах озброєння спалахнула пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З Калинівки і прилеглих сіл було евакуйовано понад 30 тисяч людей. Рятувальники ліквідовували займання 7 житлових будинків.

Читайте також: Вибухи у Калинівці: снаряди пошкодили понад дві тисячі будинків

Для локалізації пожежі та припинення подальшого розповсюдження вогню в ці дні було залучено 24 працівники особового складу 4 пожежних потяги ПАТ «Укрзалізниця», а загалом – понад 50 працівників залізничної галузі. Особовий склад пожежних потягів, які працюють в епіцентрі події, забезпечений бронежилетами та бронесферами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-