Вакансії у міністерствах: заяви на конкурс подали вже півтисячі кандидатів

Вакансії у міністерствах: заяви на конкурс подали вже півтисячі кандидатів

Укрінформ
На участь в конкурсах на нові посади в 10 пілотних міністерствах, Секретаріаті Кабінету міністрів та центральних органах виконавчої влади подали заяви вже понад півтисячі кандидатів.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, інформує Урядовий портал.

"Більше ніж півтисячі кандидатів вже подались на конкурси. Але головне - не кількість, а якість. Ми працюємо з асоціаціями випускників західних університетів, експертним середовищем різних галузей для того, щоб люди повірили та долучились до реформи", - зазначив Саєнко.

За його словами, фінансовий інтерес не має бути єдиною мотивацією державного службовця.

"Ми створили справедливі умови оплати праці на нових посадах, але я переконаний, що головною якістю, яку ми шукаємо, є бажання кандидата долучитись до реалізації реформ та впровадження змін в країні", - зазначив Саєнко.

Він наголосив, що реформа, яка реалізується урядом, не обмежується набором реформаторів на державну службу, а це досить кардинальна реформа системи, яка створює в міністерствах нову спроможність.

Читайте також: Конкурс та здорова конкуренція: держслужбовців обіцяють набирати без кумівства

"Ми змінюємо регламент Кабміну та створюємо директорати, які будуть мати нові функції. Людина буде мати всі інструменти, щоб вона могла реалізувати свій потенціал та досвід на держслужбі", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, в рамках реформи державного управління вже відкрито 109 конкурсів в 10 пілотних міністерствах, Секретаріаті Кабінету міністрів та ЦОВВ. Ознайомитись з вакансіями та подати документи он-лайн можна на порталі https://career.gov.ua/. До кінця поточного року планується відкрити понад 900 вакансій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-