Комітет виборців назвав “прогульників” Ради у вересні

Комітет виборців назвав “прогульників” Ради у вересні

Укрінформ
У вересні менше половини народних депутатів відвідали всі засідання Верховної Ради України.

Про це повідомляє Комітет виборців України. 

«Лише 167 народних депутатів із 422 відвідали всі пленарні засідання Верховної Ради у вересні», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за даними письмової та електронної реєстрації, п'ятеро народних депутатів не відвідали жодного засідання за місяць, а саме: член «Опозиційного блоку» Євген Бакулін, позафракційний Дмитро Ярош, Віталій Чепинога із БПП, а також позафракційні депутати Сергій Клюєв та Олександр Онищенко.

Крім того, повідомляється, що за даними письмової реєстрації, ще семеро депутатів були присутні лише на одному засіданні. Серед них Віталій Барвіненко та Геннадій Бобов із «Відродження», Семен Семенченко із «Самопомочі», Михайло Добкін та Вадим Рабінович із «Опозиційного блоку», Вадим Кривохатько із БПП та Максим Микитась із «Волі народу». За даними електронної реєстрації, у них вищі показники відвідуваності.

В КВУ також інформують, що серед фракцій та груп ВР найгірше відвідували засідання Ради депутати «Волі народу», «Відродження» та «Опозиційного блоку». 

«У середньому в залі парламенту було зареєстровано 58% депутатів «Волі народу», 68% - «Відродження»» та 71% - «Опозиційного блоку». По інших фракціях показники наступні: ВО «Батьківщина» - 80%, БПП - 81%, РПЛ - 83%, НФ - 83%, «Самопоміч» - 85%», - повідомляє КВУ.

Загалом у вересні відбулося 11 пленарних засідань ВР, на яких в середньому було зареєстровано 328 народних депутатів. 

Читайте також: Рада хоче провести урочисте засідання до століття Курултаю

«Це найгірші показники відвідуваності з лютого 2017 року, коли в залі парламенту було зареєстровано 326 нардепів», - зазначають в КВУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-