Концепція управління державою в умовах НС відповідає стандартам НАТО — Радбез

Концепція управління державою в умовах НС відповідає стандартам НАТО — Радбез

Укрінформ
Введена в дію Президентом Концепція реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період відповідає принципам і стандартам НАТО.

Про це повідомляє прес-служба РНБО України. 

"Реалізація положень Концепції дасть змогу реформувати систему управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період, забезпечить об'єднане керівництво силами безпеки, оборони та цивільного захисту відповідно до принципів і стандартів, прийнятих державами - членами НАТО", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кардинальні зміни безпекової ситуації, пов'язані з російською агресією проти України та бойовими діями у Донецькій і Луганській областях, визначили необхідність докорінної інтенсифікації роботи в напрямку розроблення документів щодо функціонування держави в умовах запровадження надзвичайного і воєнного стану.

Саме тому Рада національної безпеки і оборони України 13 вересня 2017 року розглянула і схвалила проект Концепції реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період. “Концепція визначає мету і шляхи реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період відповідно до оновлених засад і пріоритетів державної політики у сфері національної безпеки та оборони, а також з урахуванням сучасної безпекової обстановки, що склалася навколо України, та можливостей держави”, - повідомили в РНБО.

Читайте також: Порошенко ввів у дію рішення Радбезу про управління державою в умовах НС

Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко у четвер підписав Указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня 2017 року "Про Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-