Прем’єр запрошує чесних професіоналів на роботу в міністерства

Прем’єр запрошує чесних професіоналів на роботу в міністерства

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав усіх охочих долучитися до конкурсного відбору на нові посади державної служби в міністерствах.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Ті, хто чує в собі сили і бажання стати реальним учасником масштабних перетворень, які відбуваються в державі, - долучайтесь. Ми, як і обіцяли, розпочали конкурсний набір нових кадрів на державну службу", - зазначив глава уряду.

Він наголосив, що ці конкурси дозволять громадянам стати учасниками процесів підготовки та ухвалення важливих державних рішень, реалізації реформ, розвитку держави.

"Кожен робить цей вибір для себе. Я свій вибір зробив і дуже б хотів, щоб поруч зі мною, в Кабміні, в міністерствах, у всіх державних органах стало більше справжніх лідерів змін, професіоналів з сучасним мисленням, чесних і відданих державі, мотивованих відбудовувати державу та реалізувати себе", - додав Гройсман.

Читайте також: ЄС підтримає держслужбовців в Україні на 20 мільйонів євро

Як повідомлялося раніше, у серпні уряд надав дозвіл десяти міністерствам, які беруть участь у реформуванні, оголосити конкурси на нові посади державної служби. Планується, що в результаті конкурсного відбору на державну службу в міністерства прийдуть близько тисячі нових фахівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-