Оборонний комітет Ради має просити Президента про відставку Муженка - нардеп

Оборонний комітет Ради має просити Президента про відставку Муженка - нардеп

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко (фракція «Народний Фронт») ініціює відставку начальника Генерального штабу Віктора Муженка через пожежу на складах боєприпасів в Калинівці Вінницької області.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

«Виступаю з пропозицією до Комітету з питань національної безпеки і оборони на найближчому засіданні розглянути питання про звернення до Верховного Головнокомандувача, Президента України Петра Порошенка з пропозицією відправити у відставку главу Генерального штабу Віктора Муженка і його заступника, що відповідає за збереження і безпеку військових складів», - заявив депутат. В той же час він вважає, що замість Муженка на цю посаду має бути призначений офіцер Збройних сил України.

«Місце Віктора Муженка повинен зайняти молодий і відповідальний офіцер Збройних Сил, який повинен очолити процес справжньої, а не фейкової реформи нашої Армії та Флоту», - зазначив Геращенко.

Читайте також: У слідства - чотири версії причин вибухів у Калинівці

Окрім цього, депутат вважає необхідним проведення депутатської перевірки силами членів Комітету з питань національної безпеки і оборони дотримання заходів безпеки на військових складах, що залишаються.

Також він ініціює заслуховування, за участю ЗМІ, звіту про використання 300 млн гривень, виділених Верховною Радою у бюджеті-2017 Генеральному штабу на забезпечення безпеки і збереження військових складів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-