Рада продовжить розглядати судову та пенсійну реформи

Рада продовжить розглядати судову та пенсійну реформи

Укрінформ
Нардепи у четвер продовжать розгляд законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів, який входить до пакету судової реформи.

Про це йдеться у порядку денному парламенту на 21 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Також передбачено розгляд ще двох законопроектів щодо судової реформи - про внесення зміни до статті 540 Митного кодексу України щодо примусового виконання постанови органу доходів і зборів або суду про накладення штрафу та про внесення зміни до статті 23 Бюджетного кодексу України щодо бюджетних призначень на забезпечення діяльності Конституційного Суду України.

Крім того, у порядку денному заплановано розгляд двох законопроектів з пакету пенсійної реформи. А саме: проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій та про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо підвищення пенсій.

Народні депутати розглядають законопроект щодо судової реформи вже протягом чотирьох пленарних днів.

Як повідомлялося, народні депутати 7 вересня розпочали розгляд законопроекту № 6232, яким передбачається внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів.

Читайте також: П'ять країн підписали меморандум щодо розслідування катастрофи MH17

Тиждень з 11 до 15 вересня був непленарним, тож 19 вересня парламентарії продовжили розгляд законопроекту у другому читанні та протягом вівторка завершили розгляд поправок до Господарського процесуального кодексу (загалом 1251) і взялися за поправки до Цивільного процесуального кодексу (загалом 1335). 20 вересня депутати розпочали роботу з 225-ї поправки до Цивільного процесуального кодексу і дійшли до 1108 поправки.

Згідно з Регламентом Верховної Ради, розгляд одного законопроекту може тривати довше, ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-