Польща віддана стратегічному партнерству з Україною - Ціхоцький

Польща віддана стратегічному партнерству з Україною - Ціхоцький

Укрінформ
Польща готова і надалі підтримувати Україну в питаннях реформ, боротьби з корупцією, а також в оборонній сфері та інтеграції до європейських та євроатлантичних структур.

Про це заявив 19 вересня заступник держсекретаря Міністерства закордонних справ Республіки Польща з питань безпеки, консульських питань та східної політики Бартош Ціхоцький під час зустрічі з заступником міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Оленою Зеркаль, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

"Під час бесіди сторони обговорили стан українсько-польського партнерства та порядок денний українсько-польського діалогу на найвищому і високому рівнях до кінця 2017 року. Було наголошено на готовності польської сторони щодо подальшої підтримки України в сферах оборони та інтеграції до європейських й євроатлантичних структур, а також обміну досвідом у таких важливих для нашої країни галузях як децентралізація, здійснення реформ, боротьба з корупцією та ін.", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Дуда: В Україні і Грузії порушено принципи ООН - недоторканість кордонів

Співрозмовники також обмінялися думками щодо шляхів врегулювання російсько-українського конфлікту на Донбасі та деокупації Криму. Окрема увага у цьому контексті була приділена питанню розгортання миротворчої місії ООН на Сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-